Skip links

Maatwerk

Een TT/TRI Bike tot in de kleinste details
Wij leveren maatwerk om jouw power te vertalen naar snelheid. De dynamische fietsmeting vertalen we naar een aerodynamische positie, waarin je optimaal vermogen kunt blijven leveren. Op weg naar nieuwe PR’s.
Wij werken met gerenommeerde merken als Cervelo, Felt, Factor, Isaac en kunnen optimaliseren met wielen van Zipp, DT Swiss, Black Inc en Carbonracing.nl en tal van andere leveranciers. Hierdoor kunnen we tot in de kleinste details maatwerk leveren.

Voorbeeld: Felt IA Advanced Ultegra

Onze allereerste fiets is gemaakt voor een van de grootste triatleten in de geschiedenis – Paula Newby-Fraser – die haar stealth zwarte Felt B2 naar meerdere overwinningen op het wereldkampioenschap reed. Sindsdien zijn we nooit gestopt met het nastreven van de ideale triatlonracemachine. De IA is het hoogtepunt van 30 jaar iteratief ontwerp en nauwgezette ontwikkeling, en de resultaten op het hoogste competitieniveau spreken voor zich. We kunnen je dus vertellen dat de IA de meest aerodynamische fiets ter wereld is. We kunnen ook zeggen dat het de best hanteerbare triatlonfiets ter wereld is. Maar wat we echt moeten vermelden, is dat de IA het Kona Wereldkampioenschap maar liefst zes keer op rij heeft gewonnen, en het heeft zowel fiets- als algemene baanrecords over de lavavelden van Hawaï. Dus, echt, wat moet je nog meer weten?

Specificaties

Frame: Felt Integrated Aero Disc | UHC Advanced + TeXtreme carbon fiber

Fork: Felt IntegratedAero Dagger Disc | UHC Advanced + TeXtreme carbon fiber

DriveTrain: microSHIFT A11 TRI/TT

Brakes: TRP HD-T910, hydraulic disc, flat mount

Wheels: Reynolds AR58/62 DB Custom, Shimano

Cockpit: BaseBar: Devox Bayonet 3.1 | SuperLite Aluminium / Extensions: Devox Ergomod | aluminium

Seat: ISM PS1.0

Weight: 9.89 kg

Extra’s: IA CALpac 2.0 Top Tube storage / IA BTSpac Seat Tube storage box / Reynolds tubeless valve stems (2 x 75 mm) / Compliance Channel aero seatpost covers / Carbon assembly paste

Prijs € 5.499,-

Prijs en specificaties kunnen wijzigen

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maatwerk op basis van jouw wensen en onze expertise
Maak een afspraak!