Skip links

Zadels

Een goed passend zadel biedt comfort en voorkomt blessures

Zadelcomfort

Optimale zadelpositie én juiste anatomische vorm
Een goed zadel draagt bij aan het comfort tijdens fietsen. De anatomische vorm, drukverdeling en hardheid van het zadel dragen hier aan bij. Wij werken met de zadels van Gebiomized, die in combinatie met het zadeldrukmeetsysteem tot de beste oplossingen leiden voor langdurig fietsplezier.
Niet alleen het zadel zelf, maar ook de positie van het zadel (hoogte, kanteling en afstand tot het stuur) dragen bij aan comfort. Met jouw BikeDNA en het zadeldrukmeetsysteem van Gebiomized kunnen we de precieze positie bereiken waarin je het meeste comfort hebt.

Controleer de hardheid van je zadel

Door (ongelijke) belasting en slijtage neemt de hardheid van je zadel steeds verder af. Ook kan het leiden tot een ongelijke brug onder je zadel. Met als gevolg een scheve fietshouding en last in je onderrug.

Let op de zithoogte en zadelpositie

Door langdurig gebruik, kasseitjes, valpartijen, etc. kan je zadelpositie veranderen. Controleer regelmatig of de zadelhoogte en -stand nog passend zijn.

Laat ons jouw zadel testen!

Wij bieden je een gratis hardheidstest aan. Mocht ons advies zijn om een nieuw zadel te kiezen, dan bieden wij 10% korting op de aanschaf van een Gebiomized zadel.

Comfort verzekerd!
Laat je zadel gratis checken

Maak afspraak!

Bij vervanging van je zadel
10% korting

Zadels van Gebiomized

Wij hebben zadels voor mountain-, road-, gravel- en TT/TRI-bikes.