Skip links

Strippenkaart

We begeleiden je naar jouw Perfect Match én we geven je voordeel!

Strippenkaart

Het hele proces voor jou uitgetekend én met voordeel
Ben je op zoek naar een nieuwe fiets of wil je je bestaande fiets upgraden, maak dan gebruik van onze Strippenkaart. Met de Strippenkaart maken we afspraken maken over het volledige proces van het meten van je optimale fietspositie tot en met jouw Perfect Match en de eventuele verkoop van je huidige fiets.
De Strippenkaart werkt als volgt. Hieronder tref je een contactformulier aan, waarin je kunt aangeven wat je wensen voor de komende periode zijn. Bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe racefiets in combinatie met een BikeFitting en een aankoopadvies. Je stuurt het formulier in en wij komen bij jou terug met een aanbod.
1

Kies wat je nodig hebt

In onderstaand contactformulier geef je waar je behoefte aan hebt. Heb je een vraag, dan kan je dat aangeven en dan nemen we contact met je op.

2

Aanbod

Je ontvangt van ons per e-mail een aanbod voor deze diensten met een aantrekkelijk voordeel

3

Akkoord

Als je ons aanbod accepteert, laat je dan ons even weten. Je ontvangt dan de factuur, zodat je alvast deze diensten kunt inkopen.

4

Regelen

Na ontvangst van je betaling, nemen we contact met je op om alle data en tijdstippen met je vast te leggen. Snel en eenvoudig geregeld.

Voorbeeld Strippenkaart Uitstekend adviesInkoopvoordeelGeen handlingAlles top geregeld!

Meting van relevante lichaamsmaten en flexibiliteit, waardoor berekening van optimale fietspositie. Normaliter € 75,-

Dynamische fietsmeting waardoor optimale fietshouding vanuit de fietsbeweging gerealiseerd wordt. Inclusief analyse van voet-/pedaalconnectie, schoenen, zadel, stuur. Normaliter € 249,-

Inzicht in welke merken/modellen met welke framematen in aanmerking komen om de ideale fietspositie te realiseren. Inclusief online merken als Canyon en DARE. Normaliter € 25,-

Bij een uiteindelijke keuze voor een merk/model/framemaat, kijken we met je mee en kan je eventueel via onze begeleiding de betreffende fiets inkopen. Wij zorgen dan voor de aflevering en eventuele eindmontage. Als een BikeFitting heeft plaatsgevonden, dan wordt de nieuwe fiets volledig afgesteld naar de optimale fietspositie. Normaliter kost aankoopbegeleiding € 25,-.

Als er sprake is van nieuwe raceschoenen en pedalen, is LAKE schoenen in combinatie met Speedplay pedalen een uitstekende combinatie. Bijvoorbeeld de LAKE CX332 met speciale Speedplay zool en de Speedplay Zero Stainless. Normaliter vraagt deze combinatie een investering van € 622,-.

Uit de BikeFitting kan naar voren komen dat het huidige zadel te veel zadeldruk geeft en dat een nieuw zadel nodig is. Bijvoorbeeld het Gebiomized Aero zadel. Normaliter kost dit zadel € 179,-

Het kan zijn dat je je bestaande fiets wilt verkopen. Wij kunnen je daarbij begeleiden en alle handling van je overnemen. Bijvoorbeeld het maken van goed foto’s, het maken van een beschrijving, het plaatsen van advertenties op de verschillende online platforms, het ontvangen van geïnteresseerden en de feitelijke verkoop.

Normaliter kost dit € 49,95 voor een periode van 30 dagen. Bij aankoop van een fiets uit ons assortiment bieden we dit gratis aan.

Door het hele traject in onze handen te geven, ontstaan veel voordelen. Wij verzorgen de inkoop, de handling en de eindmontage. Daarnaast bieden we een financieel voordeel, doordat we het hele project voor je mogen doen.

In dit voorbeeld vraagt het hele traject, inclusief Jouw Bike DNA, BikeFitting Basis, Aankoopadvies en -begeleiding, nieuwe schoenen, pedalen en zadel en verkoopbegeleiding voor je nieuwe fiets een investering van € 1.150,-.

Wij bieden het hele traject aan voor € 925,- bij aankoop van een Cervelo R3 uit ons assortiment, een besparing van ruim € 250,-. Bij aankoop van een fiets dat niet tot ons assortiment behoort, bijvoorbeeld een Canyon, bieden we het hele traject aan voor € 1.025,- , een besparing van ruim € 125,-.

Vul in en ontvang je voordeel

Met de Strippenkaart heb je voordeel én zekerheid over langdurig fietsplezier!

1. Kies je BikeFitting

2. Kies voor aankoop of upgrade

3. Kies advies voor je zadel, schoenen, stuur en/of wielen

4. Kies eventueel verkoopbemiddeling voor je bestaande fiets