Skip links

Aankoopadvies

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Een nieuwe fiets die jou past als een maatpak

Wat wij je bieden
Op basis van Jouw BikeDNA houden we jouw favoriete merken en modellen tegen het licht. Welk merk/model past het beste bij jou en hoe is deze verkrijgbaar? Ga je op voor een puur online fietsmerk zoals Canyon of DARE? Of heb je zelf iets gevonden bij een webshop zoals Futurumshop, 12GoBiking of Mantel? Of zoek je naar een aanbod op Marktplaats of FACEBOOK? We adviseren je graag over de maatvoering en kijken eventueel actief met je mee.
Je kunt ook kiezen voor het aanbod via onze winkel. Wij bieden merken als Cervélo, FACTOR, Felt, Isaac en LightCarbon. We helpen je de racefiets volledig naar jouw voorkeuren samen te stellen. Niet alleen qua onderdelen, maar ook qua uitstraling. Dan heb je én exclusief high end carbon volledig naar jouw smaak én volledige advisering en begeleiding. Best of Both Worlds!

Het aanbod in onze winkel

Exclusieve fietsen van Cervélo, FACTOR, Felt, Isaac en LightCarbon

01

Inzicht in het aanbod

Op basis van Jouw BikeDNA zoeken we naar het best passende merk/model, volledig gebaseerd op jouw keuzes, voorkeuren en budget. Vervolgens kijken we hoe we de fiets kunnen verkrijgen en welke stappen we daarbij kunnen nemen.

Merk

Model

Verkrijgbaarheid

Aankoopstrategie

02

Perfect op jou afgestemd

We bieden je keuzes over het maatwerk voor je fiets, zodat deze echt volledig bij jou past. Niet alleen de drivetrain en componenten, maar ook het zadel en het stuur die het beste bij je passen. Denk ook aan design, kleuren en de details die vaak vergeten worden zoals endcaps, naamstickers, bidonhouders, etc.

Design en kleuren

Drivetrain en componenten

Best passende zadel, stuur, schoenen en pedalen

Details zoals endcaps, naamstickers, bidonhouders, etc.

03

Jarenlang fietsplezier

Als alles binnen is, nemen we contact op voor een afspraak. Op basis van de Bikefit monteren en stellen we de fiets volledig op jou af. Zodat je kunt genieten van jarenlang onbezorgd fietsplezier.

Kwaliteitscontrole

Monteren componenten, etc.

Afstellen op basis van BikeFit

Aflevering

Kom kennismaken!

Bekijk onze collectie in de winkel. Dan bespreken we hoe we jouw wensen en voorkeuren kunnen vertalen naar The Perfect Match!

Direct afspraak plannen in onze agenda