Skip links

Perfect passende fietsschoenen zijn een basisvoorwaarde voor jarenlang fietsplezier

FootComfort

Perfect match voor je voeten
Je voeten zijn de enige vaste verbinding met je fiets en het punt van krachtoverbrenging. Dat maakt dat de combinatie pedaal, schoenplaatjes, schoen en binnenzool enorm belangrijk is voor het comfort en het leveren van prestaties.
Met FootComfort nemen we je stap voor stap mee door het proces van voetmeting, passen van alternatieven, testen en uiteindelijk kiezen van de combinatie die het beste bij jou past.

01

Meten

Een anatomische analyse van je voeten. We kijken niet alleen naar de lengte van je voeten, maar ook naar de breedte, de hoogte van je voetboog en je wreef. Daarnaast spelen de stand van je tenen en eventuele knobbels een belangrijke rol om tot de beste keuze te komen.

02

Testen

Op basis van de analyse gaan we aan de slag met pedalen, schoenen en binnenzolen, passend bij jouw voeten. De verschillende combinaties testen we op onze fitbike, zodat je een goede indruk krijgt van welke combinatie het beste bij je past.

03

Kiezen

Uit de test zullen één of twee combinaties het beste bij je passen. Dan kan je nog kiezen welke kleuren, uitvoering en model het best past. Dat kan zelfs volledig custom zijn, waarbij je een eigen logo of tekst op je nieuwe schoenen kan laten zetten.

Foot Comfort

Ervaar hoe comfortabel perfect passende fietsschoenen zijn!

Maak afspraak!

Schoenplaatjes vervangen

Voorkom slepende blessures

Schoenplaatjes slijten vrij snel en moeten regelmatig vervangen worden om blessures te voorkomen. Wij hebben Shimano, Look en Speedplay op voorraad. Bij aankoop monteren we gratis de nieuwe schoenplaatjes!

Maak afspraak!

Gratis je nieuwe schoenplaatjes op de juiste plek