Skip links

Collectie 2021 is beschikbaar

Teamkleding collectie 2021

In de afgelopen weken bouwden we als Team Emergo aan een gesponsord multi-duursportteam. Inmiddels hebben we met 4 atleten en 4 sponsors een eerste fundament gelegd. Vanzelfsprekend mag dan teamkleding niet ontbreken. Als vriend van Emergo Cycling & Tri Sports willen we je in de gelegenheid stellen om deze teamkleding aan te schaffen.

Samen met Kalas Sportswear hebben we een ontwerp gemaakt, zodat je in een unieke design zowel triathlon-, wieler-, loop- en casual kleding kunt aanschaffen. In onderstaand bericht lees je hoe je gebruik kunt maken van de webshop die door Kalas speciaal voor ons is neergezet.

Kalas Sportswear is bekend als de sponsor van de ploeg van Mathieu van der Poel. Dezelfde kwaliteit van kleding die Alpecin-Felix overtuigde, is dus nu voor jou beschikbaar.

Sponsors

In het ontwerp van de teamkleding tref je naast Emergo nog 4 sponsors aan: Bron Supplements, GeBiomized, Carbonracing en Tunap sports. Met deze sponsors hebben we afgesproken dat er in 2021 kortingsacties voor de vrienden van Team Emergo komen. Dus heb je sportdrank, zadels, wielen of schoonmaak- en reinigingsmiddelen nodig, hou dan onze digitale nieuwsbrief in de gaten!

Instructie Webshop

 Van 9 april tot en met 27 april is de webshop geopend en kan je online de Team Emergo kleding bestellen. Let op, de webshop sluit automatisch, vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om de kleding te bestellen. Zorg er dus voor dat je de kleding vóór dinsdag 27 april,  23:59 uur bestelt!

Inloggen op de webshop 

Klik hier* om rechtstreeks in te loggen op de webshop. Je kunt alleen inloggen op de webshop door gebruik te maken van onderstaand wachtwoord. De webshop is op die manier alleen toegankelijk voor vrienden van Team Emergo. 

Wachtwoord: ets321

*Werkt bovenstaande link niet?
Kopieer dan onderstaande link en plak deze bovenaan in je browser.
https://myshop.kalaswear.eu/emergotrisports

Kortingscode

Bij je bestelling kan je gebruik maken van onderstaande kortingscode. Je betaalt dan € 175,00 voor een pakket wat bestaat uit de volgende producten:

Fietsshirt heren Fietsshirt dames
Fietsbroek heren Fietsbroek dames
Windstopper heren Windstopper dames

Voer onderstaande code in tijdens het bestelproces.

KORTINGSCODE: emergo21

Eenmaal ingelogd, ga je naar de menu items (HEREN, DAMES, KINDEREN) linksboven in de hoek. Vervolgens verschijnt er een uitklapmenu waarin je jouw keuze kunt aangeven.
Let op! Alle categorieën waar de tekst ‘CUSTOM’ achter staat zijn de artikelen die in het Team Emergo design worden geleverd.


Belangrijke informatie 

Pasmoment

Wordt nog bekend gemaakt 

Webshop geopend

9 april

Webshop gesloten

27 april

Verwachte levertijd

Na sluiting van de webshop gaat de levertijd van 8-10 weken lopen.

Afleveradres

Bij het afronden van uw bestelling in de webshop kunt u het gewenste afleveradres invullen. Hierbij is het mogelijk om de kleding bij u thuis af te leveren (+€6,90) of bij Emergo Cycling & Tri Sports (gratis).