Skip links

Collectie 2022 is beschikbaar

Teamkleding collectie 2022

Inmiddels hebben we met 4 atleten en 4 sponsors een eerste fundament gelegd. Vanzelfsprekend mag dan teamkleding niet ontbreken. Als vriend van Emergo Cycling & Tri Sports willen we je in de gelegenheid stellen om deze teamkleding aan te schaffen.

Samen met Kalas Sportswear hebben we een ontwerp gemaakt, zodat je in een unieke design zowel triathlon-, wieler-, loop- en casual kleding kunt aanschaffen. In onderstaand bericht lees je hoe je gebruik kunt maken van de webshop die door Kalas speciaal voor ons is neergezet.

Kalas Sportswear is bekend als de sponsor van de ploeg van Mathieu van der Poel. Dezelfde kwaliteit van kleding die Alpecin-Felix overtuigde, is dus nu voor jou beschikbaar.

Sponsors

In het ontwerp van de teamkleding tref je naast Emergo nog 4 sponsors aan: Bron Supplements, GeBiomized, Carbonracing en Tunap sports. Met deze sponsors hebben we afgesproken dat er in 2021 kortingsacties voor de vrienden van Team Emergo komen. Dus heb je sportdrank, zadels, wielen of schoonmaak- en reinigingsmiddelen nodig, hou dan onze digitale nieuwsbrief in de gaten!

Teamkleding bestellen

Wil je ook gebruik maken van onze teamkleding. Neem even contact met ons op. Binnenkort gaat de online winkel van Kalas Sportswear weer open en kun je gebruik maken van de aantrekkelijke aanbiedingen!