Skip links

Before Anything Else,

Preparation is the Key to Success

Intake

Een goed begin is het halve werk
Succes komt niet vanzelf. Een gestructureerde aanpak helpt.

Tekst.

Tekst. Intakeformulier.

Kom kennis maken en kijk of er een klik is.

Maak afspraak!

Intakeformulier invullen

Na het maken van de afspraak, ontvang je een digitaal intakeformulier. Je vult dit in je eigen tijd en tempo volledig in. Je kunt het terugsturen naar emergotrisports@gmail.com

Kennis maken

Tijdens het Intakegesprek staat de samenwerking centraal. Is er een klik tussen jou en je coach? Past onze filosofie bij jouw uitgangspunten? Kunnen we gezamenlijk de randvoorwaarden scheppen voor een succesvol seizoen of event?

Jouw doelen en onze aanpak

Aan de hand van je Intakeformulier nemen we alles met je door. Hoe kunnen we jouw doelen realiseren, rekening houdend met je omstandigheden en beschikbare tijd? Wat is effectief qua trainen, maar ook welke trainingsvormen vind je plezierig om te doen? Deze en andere vragen komen aan de orde.

Passie. Plezier. Prestatie.

Deze 3 P’s staan centraal in onze aanpak. Wij werken daarom vanuit een aantal principes.

#1 Een topprestatie bouw je vanuit een stevig fundament. Des te solider deze basis is, des te beter kunnen we opbouwen naar jouw optimale fitheid. Om deze reden besteden we aandacht aan belangrijke onderdelen als voeding, inspanningsfysiologie en (mentale) wedstrijdvoorbereiding.

#2 Een topprestatie is het resultaat van een proces. Dat proces geven we samen vorm, waarbij we tussentijdse resultaten objectiveren door middel van testen. Dit kunnen zowel inspanningstesten als techniektesten zijn. Wij vinden het belangrijk dat je ervaart en daardoor je inzicht vergroot over hoe je lichaam reageert op inspanning en hoe je van daaruit structureel je prestaties naar een hoger niveau kunt brengen.

#3 We willen dat je je bij ons in goede handen voelt. Wij willen alles in het werk stellen zodat jij je doelen kunt bereiken. Het onderling vertrouwen is daarbij de sleutel. Dat vraagt om duidelijkheid over de verwachtingen die we over en weer naar elkaar hebben. Om een open mind, een positieve-kritische houding en de durf om vragen te stellen en twijfels te uiten. Vandaar dat wij altijd bij de start een uitgebreide intake houden en tijdens trainingen, besprekingen en wedstrijden oprecht luisteren naar en rekening houden met jouw mening.

#4 We willen dat je plezier hebt in het trainen en in de samenwerking met ons.

Dat is voor ons de sleutel tot het succes.