Skip links

Zaterdag 5 november 2022

Prachtige rit door de Rotterdamse regio!

Door de ‘Glazen stad’, langs de kust en Maas

Op zaterdag 5 november 2022, organiseren Kuitenbijter en Emergo Cycling een prachtige toertocht door de Rotterdamse regio. We verzamelen vanaf 9.30 uur in het bekende Rotterdamse wielercafé Coppi. We vertrekken om 10.00 uur.

Ontvangst
De ontvangst is vanaf 9.30 uur bij wielercafé Coppi aan de Bergweg 316 te Rotterdam. Als je met de auto komt, dan kan je vrij parkeren bij de Golfcenter Seve achter het Franciscus Ziekenhuis (adres: Kleiweg 480, 3045 PM Rotterdam). Hiervandaan is het circa 2 km fietsen naar wielercafé Coppi. Kom je met openbaar vervoer, dan kan je Centraal Station Rotterdam of NS station Noord gebruiken. Met de metro lijn E, metrostation Blijdorp of Centraal Station.

Aanmelden kan bij Jaap of Arie, zodat we tijdig weten dat iedereen er is.

Start

Voorafgaand aan de start is er een briefing over de route en de veiligheidsmaatregelen. De bedoeling is dat je onderweg kennis maakt met de andere deelnemers die met de groep meerijden.

Route

Over de route wordt nog meer bekend. Deze zal via Komoot beschikbaar worden gesteld.

Pleisterplaats

Op de route zijn voldoende gelegenheden om even op het terras te zitten voor een klassieke koffie met appelgebak.

Netwerken
Met elkaar onderweg zijn biedt bij uitstek de gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarom wisselen we gedurende de rit regelmatig van plaats in de groep, zodat je meerdere deelnemers kunt spreken.

Terugkomst
Bij terugkomst kan je gebruik maken van het aanbod van wielercafé Coppi (voor eigen kosten).

Kuitenbijter Award

Je kunt meedoen aan de Kuitenbijter Award, die we zullen uitreiken aan degene die een specifiek Strava-segment het snelste aflegt. Welke Strava-segment dat is, zullen we tijdens de briefing onthullen. Jaap en Veerle van Kuitenbijter.com stellen voor de snelste deelnemers een mooi paar wielersokken beschikbaar.

Kosten

Aan de tocht zijn geen kosten verbonden.

Deelnemen

Schrijf je in via onze events pagina