Skip links

Vermogensmeting

Effectief trainen op je limiet!

Smart trainen!

Vermogensmeting als basis
Trainen is leuker, slimmer en effectiever met een vermogensmeter. Een vermogensmeter maakt het mogelijk om in de juiste trainingszones te trainen en de ontwikkeling van je conditie te volgen.
Een vermogensmeter kan eenvoudig gekoppeld worden met je sporthorloge en je trainingssoftware zoals Trainingpeaks of Garmin. Trainingen kunnen makkelijk worden geupload en de trainingsresultaten worden direct zichtbaar.

Voorbeeld: Favero Assioma Duo Power Meter € 699,-

Deze powermeter geeft met een afwijking van slechts 1% een extra nauwkeurige meting van het door jou geleverde vermogen. Ook zijn deze pedalen sterk, licht en zorgen ze voor een efficiënte krachtoverbrenging. De pedalen kan je eenvoudig verwisselen tussen je road- , gravel- en triathlonfiets. De powermeter is eenvoudig op te laden, te kalibreren en direct klaar voor gebruik.

Specificaties:

Makkelijk te installeren Je kunt de pedalen makkelijk en zonder speciaal materiaal van één fiets naar een andere fiets overzetten.

IAV Cycling Dynamics Assioma voorziet in geavanceerde data via IAV Cycling Dynamics: IAV Power Phase en IAV Rider Position. Deze data, gecombineerd met de power data, stelt je in staat om tot in detail je pedaaltechniek en positie op de fiets te analyseren.

IAV Power and gyroscoop  In tegenstelling tot andere vermogensmeters, wordt de meting niet beïnvloed door fouten uit een onregelmatige pedaalomwenteling (zoals bij sprintjes bergop) of het gebruik van ovalen voorbladen. Dit komt doordat Assioma de actuele momentane hoeksnelheid (instantaneous angular velocity) gedurende de gehele pedaalslag meet, waarmee een + 1% accuratesse onder elke omstandigheid wordt behaald.

Bluetooth SMART and ANT+ Assioma maakt verbinding met fietscomputer, sporthorloges en smartphones (Android en IOS) via Bluetooth and ANT+.

Real dual-sided power data Assioma DUO meet het vermogen individueel van beide benen; dit maakt het mogelijk om krachtsverschillen inzichtelijk te maken via L/R Balance, Torque Effectiveness (TE), Pedal Smoothness (PS), etc.

Accuraat en consistent Assioma garandeert accurate en consistente data in alle weersomstandigheden onderweg en bij alle temperaturen van -10°C and 60°C, dankzij ATC (Automatic Temperature Compensation).

Waterproof, resistant and light De sensoren zijn beschermd door een  bi-component resin block, extreem bestand tegen schokken en volledig waterproof.

Rechargeable en groen Assioma is de enige pedaal power meter voor de weg met geïntegreerde oplaadbare batterijen. De batterijduur na opladen is minimaal 50 uur.

Getest en gegarandeerd
Favero Electronics produceert elke powermeter in eigen huis en test grondig, zodat steeds voldaan wordt aan de kwaliteitsstandaard zoals gevraagd wordt op basis van de huidige regelgeving.

Trainen met een vermogensmeter?

Wil jij effectief trainen op basis van een vermogensmeter? Lees meer over onze aanpak en filosofie. Maak gebruik van onze trainingsprogramma’s.

Naar onze trainingsprogramma's

Meer vermogen?

Test je pedaalkracht!

Je kunt zonder verspilling van energie meer watts trappen door je pedaalkracht te optimaliseren. Wij geven je inzicht in waar nog winst te halen is met behulp van MotionCaption.

Meer weten over gratis watts? Neem contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een afspraak. Liever telefonisch contact? Stuur een WhatsApp of bel ons op (06) 1963 1986.
Maak een afspraak!