Emergo Cycling & Tri Sports

TRAINEN EN GENIETEN IN DE SPAANSE ZON

#malaga

TRAINEN EN GENIETEN IN DE SPAANSE ZON

VAN 20 MAART T/M 13 APRIL 2024 ORGANISEREN WIJ 5-DAAGSE SMALL GROUP TRAININGEN IN MALAGA, SPANJE. SPORT, NATUUR, CULTUUR EN CULINAIR WISSELEN ELKAAR AF. JE GEEFT EEN BOOST AAN JE CONDITIE EN JE VITAMINE D.

ONTDEK ANDALUSIË

FIETS OVER AUTOLUWE WEGEN DOOR DE PRACHTIGE NATUUR

EN DE WELBEKENDE WITTE DORPJES

JE VERBLIJFT IN EEN LUXE VILLA

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN ZOALS

MODERNE SLAAPKAMERS EN BADKAMERS

VLAKBIJ DE ZEE EN HET STRAND

REN ‘S MORGENS OVER HET STRAND EN

WANDEL ‘S AVONDS OVER DE BOULEVARD

BESCHRIJVING

TUSSEN 20 MAART EN 13 APRIL VERZORGEN WIJ 5-DAAGSE TRAININGSKAMPEN VOOR TRIATLETEN EN FIETSERS. DE TRAININGSKAMPEN KENNEN EEN OPZET VAN SMALL GROUP TRAINING MET MAXIMAAL 6 DEELNEMERS. WE KIEZEN BEWUST VOOR SMALL GROUP TRAINING, OMDAT DIT GARANDEERT DAT JE VOLDOENDE PERSOONLIJKE AANDACHT KRIJGT VOOR JE TRAININGSBEHOEFTEN. ZO WEET JE ZEKER DAT JE BIJVOORBEELD AAN JE ZWEMTECHNIEK KUNT SCHAVEN MET ONZE TECHNIEKANALYSE EN -OEFENINGEN.

 

WIJ HEBBEN EEN LUXUEUZE VILLA MET 5 SLAAPKAMERS EN 4 BADKAMERS TOT ONZE BESCHIKKING. JE VERBLIJFT OP BASIS VAN TWEE PERSONEN OP ÉÉN KAMER (SINGLE BEDS) EN OP BASIS VAN VOLPENSION. ALLE MAALTIJDEN ZIJN INCLUSIEF, NET ALS KOFFIE, THEE, WATER, FRUIT EN GEZONDE SNACKS. JE WORDT DUS VOLLEDIG VERZORGD.

 

DE VILLA LIGT TEN OOSTEN VAN MALAGA IN TORRE DEL MAR. HET STRAND EN ALLE ACCOMMODATIES ZOALS ZWEMBAD EN ATLETIEKBAAN ZIJN DICHTBIJ. VANAF DE VILLA FIETSEN WE BINNEN 5 MINUTEN IN DE HEUVELS. DE TRANSFER VAN EN NAAR HET VLIEGVELD VAN MALAGA IS INBEGREPEN.

JE KUNT JE EIGEN FIETS MEENEMEN OF EEN FIETS HUREN BIJ EEN LOKALE AANBIEDER. REKEN IN DAT GEVAL OP CIRCA 100 TOT 130 EURO. WIJ VERZORGEN DE CONTACTEN MET DE LOKALE AANBIEDER EN ZORGEN ERVOOR DAT ER EEN FIETS IN JOUW MAAT BESCHIKBAAR IS VANAF DE EERSTE DAG.

 

NAAST HET TRAININGSPROGRAMMA VINDEN WIJ HET LEUK OM JE KENNIS TE LATEN MAKEN MET MALAGA. ZO ORGANISEREN WE EEN WALKINGTOUR MET EEN LOKALE GIDS EN KUNNEN WE EEN DAGDEEL BENUTTEN OM DE STAD OP EIGEN GELEGENHEID TE BEZOEKEN VOOR WINKELEN, SIGHTSEEING, ETC.

 

HET 5-DAAGSE TRAININGSKAMP KOST € 675,-. DE TICKETKOSTEN VOOR DE VLIEGREIZEN ZIJN HIERIN NIET INBEGREPEN.

 

VIA ONDERSTAANDE BUTTEN KRIJG JE INFORMATIE OVER ALLE PRAKTISCHE ZAKEN EN KUN JE JE INSCHRIJVEN.

ONZE ANDERE EVENTS

GIRO-START IN TURIJN

MEI 2024

MONT VENTOUX

SEPTEMBER 2024

TRIATLONWEEKEND VOGEZEN

SEPTEMBER 2024