Emergo Cycling & Tri Sports

BEGINNENDE ATLEET

BEGINNEN MET TRIATLON

JOUW EERSTE STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOL EVENT

TRIATLON IS EEN GEWELDIGE SPORT OM TE ERVAREN. DRIE VERSCHILLENDE SPORTEN INEEN.

 

ALS JE NET START, KAN HET ENIGSZINS OVERWELDIGEND ZIJN. WAAR KRIJG JE MEE TE MAKEN, WELKE KEUZES MOET JE MAKEN?

WIJ BEGRIJPEN DAT. WE HELPEN JE GRAAG OP WEG MET JE EERSTE STAPPEN.

HERKEN JE DEZE DILEMMA'S?

BALANS TUSSEN GEZIN, WERK EN TRAINEN

AANDACHT VOOR GEZIN, WERK, SOCIAAL EN TRIATLON

TRIATLON VRAAGT VEEL TIJD OM ONDER DE KNIE TE KRIJGEN. HOE COMBINEER JE DAT MET JE GEZIN, WERK EN JE SOCIALE LEVEN?

AANDACHT VERDELEN OVER DE 3 SPORTEN

TRAININGBALANS

HOE GA IK MIJN TRAININGSTIJD VERDELEN OVER ZWEMMEN, FIETSEN EN LOPEN. WELKE ROL SPELEN KRACHT EN MOBILITEIT EN MOET IK DAAR OOK TIJD AAN BESTEDEN?

DE TECHNIEK GOED AANLEREN

TECHNIEK

WERKEN AAN JE TECHNISCHE VAARDIGHEDEN IN 3 SPORTEN TEGELIJKERTIJD IS UITDAGEND. JE WIL VERBETEREN IN EFFICIENCY, TECHNIEK EN UITHOUDINGSVERMOGEN, MAAR HOE?

KENNIS OVER VOEDING, HYDRATATIE EN HERSTEL

ETEN EN DRINKEN

WELK ETEN EN DRINKEN KAN IK HET BESTE GEBRUIKEN VOOR MIJN TRAININGEN EN WEDSTRIJDEN? WAT GEBRUIK IK VOOR MIJN HERSTEL NA EEN INSPANNING?

EEN GOEDE PLANNING MAKEN

HOE MAAK IK MIJN PLANNING?

WELKE DOELEN HEB IK EN HOE KAN IK HET SEIZOEN HET BESTE PLANNEN? IS HET VERSTANDIG OM TUSSENDOOR OOK WEDSTRIJDEN TE DOEN? HOE BLIJF IK GEMOTIVEERD TIJDENS HET SEIZOEN?

KOPEN VAN DE JUISTE UITRUSTING

WELKE KEUZES MAAK IK?

MET 3 SPORTEN HEB JE VEEL KEUZES TE MAKEN MET BETREKKING TOT JE UITRUSTING. WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE MATERIALEN OM AAN TE SCHAFFEN? HOEVEEL WIL JE NU AL AAN UITRUSTING BESTEDEN?

WIJ BEGRIJPEN JE DILEMMA'S, WANT ZELF OOK MEEGEMAAKT

ARIE HEERSCHAP (TRIATLEET SINDS 1990)

JOUW DILEMMA’S BEGRIJP IK ALS GEEN ANDER. IK HEB ZE ZELF OOK MEEGEMAAKT. MIJN KENNIS EN ERVARING DEEL IK GRAAG MET JE. ZODAT JE BETER GEÏNFORMEERD KEUZES KUNT MAKEN.

 

OP DEZE PAGINA TREF JE RELEVANTE INFORMATIE AAN. WE SCHRIJVEN REGELMATIG EEN BLOG OVER DE UITDAGINGEN VAN BEGINNEN MET TRIATLON. DAARNAAST VIND JE HIER OOK ONS AANBOD OM JE TE HELPEN NAAR JE EERSTE SUCCESVOLLE EVENT OF BIJ JE VERDERE STAPPEN ALS ATLEET.

DIT IS EEN AANTAL OPLOSSINGEN VOOR JE

STEL JOUW VRAAG

ZOEK JE EEN ANTWOORD?

LOOP JE ERGENS TEGENAAN EN JE BENT NIET ZEKER OVER DE UITKOMST VAN JE KEUZE? NEEM GERUST EVEN CONTACT OP. MISSCHIEN HEBBEN WE EEN ADVIES OF OPLOSSING VOOR JE. JE BEREIKT ONS TELEFONISCH EN OP WHATSAPP OP (06) 1963 1986.

FIETS KOPEN?

WEET JE DE JUISTE MAAT?

OVERWEEG JE EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE FIETS TE KOPEN? DAN HEB JE LIEVER ZEKERHEID OVER DE JUISTE MAAT. MET BIKE-DNA KUNNEN WE JE PRECIES VERTELLEN WELKE MERKEN, MODELLEN EN MATEN HET BESTE BIJ JOU PASSEN.

ZWEMTECHNIEK VERBETEREN

WIL JIJ SNELLER EN MAKKELIJKER ZWEMMEN

ALS JE NET START MET ZWEMMEN, DAN BEVELEN WE DE ZWEMLESSEN VAN ZWEMANALYSE AAN. BEN JE AL WAT MEER GEVORDERD, DAN KUN JE INSTROMEN IN DE WOENSDAGAVOND ZWEMGROEP. OOK KAN JE EEN PRIVÉTRAINING OF VIDEO-ANALYSE BOEKEN.

EEN PERSOONLIJK TRAININGPLAN

JE TRAININGEN PLANNEN

EEN GOED TRAININGSPLAN HOUDT NAAST JE DOELEN REKENING MET JE OMSTANDIGHEDEN, VERWACHTINGEN EN MOGELIJKHEDEN. VANAF HET MOMENT DAT JE START MET TRAINEN TOTAAN JE GROTE DAG MOET JE PLAN DUIDELIJK EN HELDER ZIJN OM EFFECTIEF TE TRAINEN.

FIETSSCHOENEN KOPEN

BEPALEND VOOR COMFORT TIJDENS HET FIETSEN

ALS JE FIETSSCHOENEN KOOPT, DAN LUISTERT HET HEEL NAUW MET DE MAATVOERING. JE WIL COMFORTABEL KUNNEN FIETSEN EN GEEN PIJN IN JE VOEREN KRIJGEN. HET GAAT DAN OM DE COMBINATIE VAN PEDAAL, SCHOEN, BINNENZOOL EN AFSTELLING. WIJ HELPEN JE KIEZEN.

WETEN WAAR JE STAAT: CONDITIETEST

STARTPUNT VAN JE VOLGENDE TRAININGSBLOK

IN JE TRAININGEN WIL JE DE JUISTE TRAININGSPRIKKELS KRIJGEN OM JE UITHOUDINGSVERMOGEN TE VERGROTEN. DAT BETEKENT DAT JE MET DE JUISTE TRAININGSZONES WIL WERKEN, DEZE BEPAAL JE OP BASIS VAN EEN CONDITIETEST.

DSC_0082

SLUIT JE AAN

IN ONZE COMMUNITY IS EEN ENORME RIJKDOM AAN KENNIS EN ERVARING AANWEZIG. ATLETEN DIE BEREID ZIJN OM JOUW VRAGEN TE BEANTWOORDEN OF JE TE HELPEN WAAR NODIG. DAARNAAST IS HET EEN PLEZIERIGE GROEP SPORTERS, DIE REGELMATIG MET ELKAAR TRAINT OF NAAR EEN EVENT GAAT.