Emergo Cycling & Tri Sports

ERVAREN ATLEET

STERKER, SNELLER, LANGER

OP ZOEK NAAR VERBETERING

TRIATLON IS EEN GEWELDIGE SPORT OM TE ERVAREN. DRIE VERSCHILLENDE SPORTEN INEEN.

 

ALS JE DE NODIGE WEDSTRIJDEN HEBT GEDAAN, WIL JE JEZELF STEEDS BLIJVEN VERBETEREN. SNELLERE TIJDEN EN LANGERE AFSTANDEN. JE BENT OP ZOEK NAAR HOE JE DIT KUNT BEREIKEN.

 

WIJ BEGRIJPEN DAT. WE HELPEN JE GRAAG OP WEG NAAR JE VOLLEDIGE POTENTIEEL ALS ATLEET.

HERKEN JE DEZE DILEMMA'S?

MEER TRAINEN, MINDER TIJD VOOR ANDERE ZAKEN

AANDACHT VOOR GEZIN, WERK, SOCIAAL NAAST TRIATLON

JEZELF VERBETEREN VRAAGT TIJD. VAAK MEER TIJD DAN GEDACHT. DAT GAAT TEN KOSTE VAN ANDEREN. HOE HOU JE JE GEZIN, WERK EN SOCIALE CONTACTEN BETROKKEN EN COMMITTED AAN JOUW DOELEN?

MARGINAL GAINS BEHALEN

WAAR GA JE OP FOCUSSEN

JE ZULT MOETEN KIEZEN WAAR JE JE TIJD, ENERGIE EN AANDACHT AAN GAAT GEVEN. WAAR LIGGEN DE GROOTST MOGELIJKE STAPPEN VOORUIT?

TECHNIEK VERBETEREN

KIEZEN WAAR JE JE TIJD IN GAAT STEKEN

JE HEBT INMIDDELS RUIME ERVARING IN ALLE 3 DE SPORTEN. WAAR GA JE JE TIJD AAN BESTEDEN OM WINST TE BEHALEN? TECHNIEK, KRACHT, FLEXIBILITEIT?

KENNIS OVER VOEDING, HYDRATATIE EN HERSTEL

ETEN EN DRINKEN

WELK ETEN EN DRINKEN KAN IK HET BESTE GEBRUIKEN VOOR MIJN TRAININGEN EN WEDSTRIJDEN? WAT GEBRUIK IK VOOR MIJN HERSTEL NA EEN INSPANNING?

EEN GOEDE PLANNING MAKEN

HOE MAAK IK MIJN PLANNING?

WELKE DOELEN HEB IK EN HOE KAN IK HET SEIZOEN HET BESTE PLANNEN? IS HET VERSTANDIG OM TUSSENDOOR OOK WEDSTRIJDEN TE DOEN? HOE BLIJF IK GEMOTIVEERD TIJDENS HET SEIZOEN?

MEER HALEN UIT JE UITRUSTING

WELKE KEUZES MAAK IK?

OM MEER SNELHEID TE HALEN, HEB JE EEN HOOGWAARDIGE UITRUSTING NODIG. WELKE KEUZES HELPEN JE ZOVEEL MOGELIJK WINST TE BEHALEN?

WIJ BEGRIJPEN JE DILEMMA'S, WANT ZELF OOK MEEGEMAAKT

ARIE HEERSCHAP (TRIATLEET SINDS 1990)

JOUW DILEMMA’S BEGRIJP IK ALS GEEN ANDER. IK HEB ZE ZELF OOK MEEGEMAAKT. MIJN KENNIS EN ERVARING DEEL IK GRAAG MET JE. ZODAT JE BETER GE√ŹNFORMEERD KEUZES KUNT MAKEN.

 

OP DEZE PAGINA TREF JE RELEVANTE INFORMATIE AAN. WE SCHRIJVEN REGELMATIG EEN BLOG OVER DE UITDAGINGEN VAN HET VERBETEREN VAN JE TIJDEN OF HET VERGROTEN VAN JE AFSTANDEN. DAARNAAST VIND JE HIER OOK ONS AANBOD OM JE TE HELPEN NAAR NIEUWE PR’S OF NAAR JE EERSTE HALVE OF HELE AFSTAND ALS TRIATLEET.

DIT IS EEN AANTAL OPLOSSINGEN VOOR JE

STEL JOUW VRAAG

ZOEK JE EEN ANTWOORD?

LOOP JE ERGENS TEGENAAN EN JE BENT NIET ZEKER OVER DE UITKOMST VAN JE KEUZE? NEEM GERUST EVEN CONTACT OP. MISSCHIEN HEBBEN WE EEN ADVIES OF OPLOSSING VOOR JE. JE BEREIKT ONS TELEFONISCH EN OP WHATSAPP OP (06) 1963 1986.

VERMOGEN VERBETEREN?

WIL JE MEER VERMOGEN TRAPPEN?

BETERE FIETSTIJDEN KOMEN VOORT UIT EEN AANTAL FACTOREN. VEEL AANDACHT GAAT HIERBIJ UIT NAAR HET MATERIAAL. ONDERBELICHT EN BELANGRIJKER DAN MATERIAAL IS HET VERBETEREN VAN JE RENDEMENT ALS FIETSER. BIJVOORBEELD DOOR EEN BIKEFIT OF HET BIKE-X PROGRAMMA.

ZWEMTIJDEN VERBETEREN

WIL JIJ SNELLER ZWEMMEN?

JE HEBT AL EEN BASISTECHNIEK ONDER DE KNIE, MAAR NU ZOEK JE NAAR EEN BETERE ZWEMTIJD. HIERIN KOMEN VEEL ZAKEN SAMEN. NIET ALLEEN TECHNIEK, MAAR OOK DE WIJZE WAAROP JE TRAINT EN DE TIJD DIE JE INVESTEERT ZIJN BELANGRIJKE FACTOREN VOOR JE SUCCES. MET ONZE PRIVE ZWEMTRAININGEN EN ANALYSES HELPEN WE VERDER.

EEN PERSOONLIJK TRAININGPLAN

JE TRAININGEN PLANNEN

EEN GOED TRAININGSPLAN HOUDT NAAST JE DOELEN REKENING MET JE OMSTANDIGHEDEN, VERWACHTINGEN EN MOGELIJKHEDEN. VANAF HET MOMENT DAT JE START MET TRAINEN TOTAAN JE GROTE DAG MOET JE PLAN DUIDELIJK EN HELDER ZIJN OM EFFECTIEF TE TRAINEN.

MATERIAAL VERBETEREN

WIL JIJ JE UITRUSTEN UPGRADEN?

EEN BETERE UITRUSTING LEIDT, NAAST GERICHTE TRAINING, TOT BETERE RESULTATEN. DIT KAN EEN NIEUW WETSUIT, NIEUWE TRIATLONFIETS, NIEUWE WIELEN OF ZELFS VERMOGENSMETERS ZIJN. WIJ HELPEN JE OM JE PRIORITEITEN TE STELLEN EN BINNEN JE BUDGET DE BEST MOGELIJKE UPGRADES AAN TE KOPEN.

WETEN WAAR JE STAAT: CONDITIETEST

STARTPUNT VAN JE VOLGENDE TRAININGSBLOK

IN JE TRAININGEN WIL JE DE JUISTE TRAININGSPRIKKELS KRIJGEN OM JE UITHOUDINGSVERMOGEN TE VERGROTEN. DAT BETEKENT DAT JE MET DE JUISTE TRAININGSZONES WIL WERKEN, DEZE BEPAAL JE OP BASIS VAN EEN CONDITIETEST.

DSC_0082

SLUIT JE AAN

IN ONZE COMMUNITY IS EEN ENORME RIJKDOM AAN KENNIS EN ERVARING AANWEZIG. ATLETEN DIE BEREID ZIJN OM JOUW VRAGEN TE BEANTWOORDEN OF JE TE HELPEN WAAR NODIG. DAARNAAST IS HET EEN PLEZIERIGE GROEP SPORTERS, DIE REGELMATIG MET ELKAAR TRAINEN OF NAAR EEN EVENT GAAN.