Emergo Cycling & Tri Sports

BIKE-X PROGRAMMA

MEER VERMOGEN TRAPPEN

ZOEK JE MEER VERMOGEN OP DE FIETS? DAN IS HET BIKE-X PROGRAMMA UITERMATE GESCHIKT VOOR JOU. MET EEN FIETSTEST ANALYSEREN WE JE PEDAALTECHNIEK. JE KRIJGT INZICHT IN DE DEADSPOTS/VERBETERPUNTEN EN HOE JE DEZE KUNT OPLOSSEN. WAAR NODIG PASSEN WE JE FIETSPOSITIE AAN. JE KRIJGT EEN GERICHT TRAININGSPROGRAMMA OM JE TE HELPEN JE VOLLEDIGE BEWEGINGSKETEN IN TE ZETTEN VOOR MEER VERMOGEN.  

BESCHRIJVING

HET BIKE-X PROGRAMMA IS SPECIFIEK ONTWORPEN OM JOU TE HELPEN BIJ HET TRAPPEN VAN MEER VERMOGEN. DE BASIS VOOR MEER VERMOGEN WORDT GELEGD IN EEN SPECIFIEKE FIETSTEST, WAARMEE JE PEDAALOMWENTELIJK VOLLEDIG IN KAART WORDT GEBRACHT MET BEHULP VAN SENSOREN.

 

JE KRIJGT EEN ANALYSERAPPORT, WAARIN DE DEADSPOTS EN ANDERE VERBETERPUNTEN ZICHTBAAR WORDEN. HIERAAN WORDEN ADVIEZEN VERBONDEN VOOR AANPASSING VAN DE FIETSPOSITIE EN VOOR EEN GERICHT TRAININGSSCHEMA OM ZWAKTEN IN JE BEWEGINGSKETEN TE VERSTERKEN.

 

HET AANPASSEN VAN DE FIETSPOSITIE EN HET GERICHT TRAINEN VAN DE BEWEGINGSKETENS LEIDT TOT EEN HOGERE CAPACITEIT OM VERMOGEN TE TRAPPEN.

WAT LEVERT HET JE OP?

HET ULTIEME RESULTAAT IS EEN VERBETERING VAN HET AANTAL WATTS DAT JE KUNT TRAPPEN IN DE VERSCHILLENDE TRAININGSZONES.

 

HIERVOOR KRIJG JE OOK EEN TRAININGSSCHEMA AANGEREIKT OM DAT TE REALISEREN. DIT TRAININGSSCHEMA BESTAAT NIET ALLEEN UIT OEFENINGEN OP DE FIETS. MET OEFENINGEN VANUIT CROSSFIT MOBILISEER EN VERSTERK JE DE SPIERGROEPEN DIE BETROKKEN ZIJN IN EEN OPTIMALE PEDAALTECHNIEK.

 

DAARNAAST IS ER AANDACHT VOOR JE FIETSPOSITIE. ZICHTBAAR WORDT IN HOEVERRE JE FIETSPOSITIE BIJDRAAGT AAN EEN OPTIMALE PEDAALTECHNIEK. AANPASSING VAN JE FIETSPOSITIE KAN ZOWEL EEN VERBETERING VAN JE VERMOGEN BETEKENEN ALS ERVOOR ZORGEN DAT JE GEEN BLESSURES OPLOOPT.

PRIJS € 299,-

DE PRIJS IS INCLUSIEF DE FIETSTEST, HET ANALYSERAPPORT, DE BESPREKING VAN DE RESULTATEN, HET TRAININGSPROGRAMMA EN DE AANPASSING VAN DE FIETSPOSITIE.

BETALING VINDT PLAATS TIJDENS DE FIETSTEST. JE ONTVANGT EEN FACTUUR EN RABO BETAALBEWIJS.

PRAKTISCHE ZAKEN

DE BIKEFIT VINDT PLAATS IN ONZE PRAKTIJK IN PUTTERSHOEK. MET ONDERSTAANDE BUTTON RESERVEER JE JOUW DATUM EN TIJD.

MET BOVENSTAANDE BUTTON RESERVEER JE JOUW DATUM EN TIJD. JE ONTVANGT DIRECT PER E-MAIL EEN BEVESTIGING. OOK ONTVANG JE EEN E-MAILBERICHT MET VERDERE UITLEG VAN HET PROCES.

DE BIKE-X FIETSTEST VINDT PLAATS IN ONZE PRAKTIJK AAN DE NARVIKSTRAAT 1 TE PUTTERSHOEK. IN ONZE AFSPRAAKBEVESTIGING VIND JE ALLE INFORMATIE OVER WAT JE MEE KUNT NEMEN.

EEN AANTAL DAGEN NA DE FIETSTEST IS JE ADVIESRAPPORT BESCHIKBAAR. IN EEN ONLINE MEETING BESPREKEN WE DE RESULTATEN EN MAKEN WE AFSPRAKEN OVER DE EVENTUELE AANPASSING VAN JE FIETSPOSITIE EN HET TRAININGSPROGRAMMA

AAN DE HAND VAN HET TRAININGSPROGRAMMA WERK JE GERICHT AAN HET VERSTERKEN VAN DE ZWAKKE PLEKKEN IN JE BEWEGINGSKETENS. ELKE 6 WEKEN HOUDEN WE OVERLEG OVER DE RESULTATEN HIERVAN.

AAN HET EINDE VAN HET TRAININGSPROGRAMMA HOUDEN WE EEN FTP-TEST OM TE ZIEN WAT DE VERBETERING IS IN AANTAL WATTS OP JE OMSLAGPUNT.