Emergo Cycling & Tri Sports

BIKE-DNA

Jouw eerste stap naar een nieuwe race- of gravelfiets

ZOEK JE EEN NIEUWE OF TWEEDEHANDS FIETS? DAT KAN HET EEN UITDAGING ZIJN OM TE ZOEKEN NAAR DE JUISTE MAAT. WIJ HELPEN JE OP WEG MET BIKEDNA. BIKEDNA GEEFT JE INZICHT IN WELKE MERKEN, MODELLEN EN MATEN HET BESTE BIJ JE PASSEN.

BESCHRIJVING

HET ERGSTE WAT JE KAN OVERKOMEN IS DAT JE EEN RACEFIETS OF GRAVELFIETS KOOPT, WAARVAN DE MAATVOERING HELEMAAL NIET BIJ JE PAST.

 

WIJ HEBBEN DE OPLOSSING VOOR JE. OP BASIS VAN EEN METING, KUNNEN WIJ JE DIRECT LATEN ZIEN WELKE FIETSMERKEN, MODELLEN EN MATEN HET BESTE BIJ JE PASSEN. ZO KUN JE GERICHT OP ZOEK NAAR EEN GEBRUIKTE OF NIEUWE FIETS DIE QUA MAATVOERING BIJ JE PAST.

 

HEB JE JE FIETS GEVONDEN? DAN KUNNEN WIJ JE ONDERSTEUNEN BIJ DE AANKOOP DAARVAN.

 

HEB JE JE FIETS GEKOCHT, DAN KUNNEN WE DE FIJNAFSTELLING VIA EEN BIKEFIT VOOR JE DOEN. OMDAT JE AL EEN BIKEDNA HEBT, KRIJG JE 20% KORTING.

WAT LEVERT HET JE OP?

JE KRIJGT EEN RAPPORT MET DE BESTE MAATVOERING VOOR JOUW AANKOOP. ZO WEET JE DIRECT NAAR WELKE FIETSMERKEN, MODELLEN EN MATEN JE KUNT ZOEKEN.

 

WIJ HOUDEN DE DATA VAST, ZODAT JE HIER ALTIJD OP KUNT TERUGGRIJPEN, BIJVOORBEELD ALS JE EEN MOOIE FIETS VAN EEN ANDER FIETSMERK VINDT.

 

OOK NAAR DE TOEKOMST KUN JE BIJ EEN VOLGENDE AANKOOP, BIJVOORBEELD EEN TWEEDE FIETS OM TE GRAVELEN, DIRECT CONTACT MET ONS OPNEMEN. WIJ GAAN JOU OP DE HOOGTE HOUDEN MET RELEVANT NIEUWS VANUIT ONZE PRAKTIJK.

PRIJS € 75,-

BINNEN 30 MINUTEN WEET JIJ WAAR JE NAAR OP ZOEK KUNT.

 

DESGEWENST KIJKEN WE MET JE MEE EN KUNNEN WE JE ADVIES GEVEN BIJ DE ONDERHANDELING EN KOOP VAN JE NIEUWE FIETS.

 

BESLUIT JE NA AANKOOP VAN JE FIETS EEN BIKEFIT TE DOEN, DAN KRIJG JE HET BEDRAG VAN BIKE-DNA IN MINDERING OP DE PRIJS VAN DE BIKEFIT

PRAKTISCHE ZAKEN

VOOR BIKEDNA MAKEN WE EEN AFSPRAAK IN ONZE PRAKTIJK IN PUTTERSHOEK. DE METING DUURT CIRCA 30 MINUTEN. JE MAAKT EEN AFSPRAAK MET DE BUTTON HIERONDER.

 

JE KRIJGT HET RAPPORT DIGITAAL THUISGESTUURD, ZODAT JE ER DIRECT MEE AAN DE SLAG KUNT. WIL JE DAT WE MET JE MEEKIJKEN, DAN HOUDEN WE CONTACT VIA WHATSAPP OF TELEFOON.