Emergo Cycling & Tri Sports

MALAGA 2024

Malaga 2024

Trainen onder de Spaanse zon

De voordelen van trainen in Malaga

IDEAAL KLIMAAT EN OMSTANDIGHEDEN

Malaga biedt in maart en april over het algemeen warm en zonnig weer, waardoor je buiten kunt trainen in optimale omstandigheden

VARIATIE IN TRAININGSMOGELIJKHEDEN

Je profiteert van de diverse trainingsomgevingen, waaronder zee, strand en heuvels, wat een variatie aan trainingsmogelijkheden biedt.

LIGGING VAN DE LUXUEUZE VILLA

De villa ligt vlak aan het strand, 5 minuten van verkeersluwe wegen en 10 minuten van het zwembad en de atletiekbaan.

MODERNE TRAININGSFACILITEITEN

De moderne trainingsfaciliteiten liggen dichtbij en kunnen volledig door onze groep gebruikt worden.

SPARREN MET GELIJKGESTEMDE ATLETEN

Je hebt de mogelijkheid om te trainen en te sparren met andere endurance atleten die vergelijkbare doelen en ambities hebben, waardoor een stimulerende en ondersteunende trainingsomgeving ontstaat.

MAATWERK VOOR IEDERE ATLEET

Voor de deelnemers wordt een maatwerkprogamma samengesteld, zodat er veel persoonlijke aandacht is voor de behoeften van elke individuele atleet

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Het trainingskamp  wordt geleid door een ervaren coaches die gespecialiseerd is in het begeleiden van atleten, waardoor je toegang hebt tot deskundige kennis en ervaring om je training te optimaliseren.

NIEUWE TRAININGSMETHODEN

Naast de fysieke training kun je ook profiteren van educatieve sessies over voeding, mentale voorbereiding, racestrategieën en blessurepreventie.

Professionele begeleiding

de trainigskampen/fietssweken worden begeleidt door gecertificeerd triatlontrainer en bikefitter Arie Heerschap. De maaltijden worden verzorgd door zijn vrouw Martine.

ALLE PRAKTISCHE ZAKEN OP EEN RIJTJE

DE TRAININGSKAMPEN/FIETSWEKEN VOOR TRIATLETEN, DUATLETEN EN/OF FIETSERS HOUDEN WE TUSSEN 20 MAART EN 13 APRIL MET SPECIFIEKE STARTDATA PER TRAININGSKAMP. DEZE DATA ZIJN 20 MAART, 24 MAART, 28 MAART EN 9 APRIL. JE KUNT IN HET RESERVERINGSOVERZICHT ZIEN HOEVEEL DEELNEMERS ZICH AL VOOR DE VERSCHILLENDE DATA HEBBEN AANGEMELD. HET RESERVERINGSOVERZICHT IS BEREIKBAAR DOOR DE BUTTON ONDERAAN DEZE PAGINA.

Scherm­afbeelding 2023-09-27 om 13.40.35

JE VERBLIJFT IN EEN LUXE VILLA MET ALLE MODERNE VOORZIENINGEN OP BASIS VAN TWEE PERSONEN PER SLAAPKAMER (SINGLE BEDS). ER ZIJN 4 MODERN INGERICHTE BADKAMERS AANWEZIG.

Scherm­afbeelding 2023-09-27 om 13.44.12

DE VILLA BESCHIKT OVER TWEE KEUKENS, EEN BUITENKEUKEN, COMFORTABELE ZITKAMERS EN EETKAMERS, EEN RECREATIERUIMTE MET TAFELVOETBAL EN TAFELTENNIS.

best-tapas-malaga.42f775384c3d141cc9150497e6caa197804

ALLE MAALTIJDEN ZIJN INBEGREPEN, EVENALS THEE, KOFFIE, FRUIT EN GEZONDE SNACKS TUSSENDOOR. ALCOHOLISCHE DRANKEN ZIJN VOOR EIGEN REKENING. VANZELFSPREKEND HOUDEN WE REKENING MET DIEETWENSEN.

c6f9f033-3481-4633-96d1-ea0953d21d97

DE GROEPSGROOTTE IS MAXIMAAL 6 DEELNEMERS. VOOR ELKE GROEP MAKEN WE EEN MAATWERKPROGRAMMA, ZODAT WE ZO GERICHT MOGELIJK KUNNEN INGAAN OP DE BEHOEFTEN. BIJVOORBEELD SPECIFIEKE KLIMTRAINING OF JUIST MEER DUURTRAININGEN.

b-mat-an-gelo-gRof2_Ftu7A-unsplash

ER LIGT EEN GROOT ZWEMBAD BIJ DE VILLA, DE ZEE IS OP 5 MINUTEN WANDELEN. ALS HET TE KOUD IS, IS HET OVERDEKTE ZWEMBAD VAN TORRE DEL MAR OM DE HOEK.

White-Village-Route-HERO-1499x800

JE KUNT JE FIETS MEENEMEN, MAAR OOK HUREN IN MALAGA. WIJ REGELEN DAN ALLES MET EEN LOKALE VERHUURDER. EEN FIETS HUREN KOST CIRCA € 30,- TOT € 50,- PER DAG (AFHANKELIJK VAN JE KEUZES).

torre-boat-club-dsc_5591

HARDLOPEN OP HET STRAND IS NATUURLIJK GEWELDIG. MAAR OOK DE ATLETIEKBAAN IS OM DE HOEK IN TORRE DEL MAR.

jorge-fernandez-salas-VafTh-LBdFo-unsplash

EEN BEZOEK AAN DE STAD MALAGA MAAKT DEEL UIT VAN HET PROGRAMMA. MET EEN LOKALE GIDS MAKEN WE EEN STADSWANDELING. OOK IS ER GELEGENHEID OM ZELF TE SHOPPEN.

anna-gru-EzTGFKfEdmM-unsplash

DIVERSE MAATSCHAPPIJEN VLIEGEN DAGELIJKS OP MALAGA. DE TICKETS DIEN JE ZELF TE REGELEN EN TE VOLDOEN. WIJ VERZORGEN DE TRANSFERS MALAGA AIRPORT – TORRE DEL MAR.

HET 5-DAAGSE ARRANGEMENT KOST € 675,- P.P.

WIL JE LANGER BLIJVEN? NEEM EVEN CONTACT MET ONS OP! DE PRIJS IS INCLUSIEF ALLE BOVENGENOEMDE FEATURES. VOOR DE DUIDELIJKHEID VERMELDEN WE NOGMAALS DAT DE FIETSHUUR EN DE TICKETS VOOR DE VLUCHTEN NAAR/VAN MALAGA NIET IN DEZE PRIJS ZIJN INBEGREPEN

.

HEB JE EEN VRAAG?

NEEM GERUST CONTACT OP