Emergo Cycling & Tri Sports

EVENTKALENDER

DOE JE MEE?

HIER LEES JE ALLES OVER ONZE AANKOMENDE EVENTS

MALAGA MAART / APRIL 2024

VAN 20 MAART T/M 13 APRIL 2024 ORGANISEREN WE 5-DAAGSE TRAININGSKAMPEN IN MALAGA, SPANJE. JE VERBLIJFT IN EEN LUXE VILLA OP BASIS VAN VOLPENSION, DUS JE WORDT VOLLEDIG VERZORGD.

WERK AAN JE CONDITIE EN AAN JE VITAMINE-D!

PIEMONTE MEI 2024

OP 4 MEI 2024 IS DE START VAN DE GIRO D’ITALIA IN PIEMONTE. WIJ ZIJN ERBIJ IN TURIJN EN OP DE KLASSIEKE BERGTOP OROPA. DAARNAAST RIJDEN WE EEN GROOT DEEL VAN HET PARCOURS VAN DE RONDE VAN LOMBARDIJE. VERZORGING IS VANZELFSPREKEND OP BASIS VAN VOLPENSION, DUS JE WORDT VOLLEDIG VERZORGD.

MEER INFORMATIE VOLGT.

MONT VENTOUX SEPTEMBER 2024

IN SEPTEMBER 2024 VERZORGEN WE EEN WEEKEND MONT VENTOUX VOOR ALLE FIETSERS DIE DE KALE BERG LANGS 1, 2 OF 3 ZIJDEN WILLEN BEKLIMMEN. VANZELFSPREKEND OP BASIS VAN VOLPENSION, DUS JE WORDT VOLLEDIG VERZORGD.

NADERE INFORMATIE VOLGT.

VOGEZEN SEPTEMBER 2024

IN SEPTEMBER 2024 HOUDEN WE ONZE 4E TRIATLONWEEKEND, VOL MET TRAININGEN EN DE AFSLUITENDE REVERSED TRIATLON. VANZELFSPREKEND OP BASIS VAN VOLPENSION, DUS JE WORDT VOLLEDIG VERZORGD.

NADERE INFORMATIE VOLGT.

PHOTO-2022-05-27-11-01-49 (1)

SPORT VERBINDT

SAMEN EEN UNIEKE EXPERIENCE BELEVEN

WIL JIJ SAMEN MET JE MEDEWERKERS, ZAKENRELATIES OF VRIENDEN EEN SPORTIEVE UITDAGING AANGAAN? ZOALS EEN FIETSWEEKEND IN DE VOGEZEN, EEN GRAVELMEERDAAGSE IN ITALIË OF EEN OPEN WATERWEDSTRIJD IN PARIJS.

DAN NEMEN WIJ GRAAG DE ORGANISATIE OP ONS. SAMEN MAKEN WE EEN PLAN EN OP BASIS HIERVAN NEMEN WIJ JOU ALLE ZORGEN UIT HANDEN. ZOALS DE TRAININGEN ORGANISEREN, HET VERBLIJF REGELEN, DE TOEGANG TOT HET EVENT OF ZELFS HET EVENT ORGANISEREN. DAARNAAST KUNNEN WE DE VOLLEDIGE SOCIAL MEDIA RONDOM HET EVENT VERZORGEN.

ZO KAN JIJ JE CONCENTREREN OP HET VERSTERKEN VAN DE VERBINDING MET JOUW BEDRIJF, MERK EN DE ONDERLINGE VERBINDING.

SOME IDEAS TO EMBRACE

louis-tricot-1091157-unsplash

JOIN OUR PERSONAL COACHING

GOED VOORBEREID OP JOUW EVENT

PHOTO-2022-05-27-11-01-50 (1)

JOIN OUR COMMUNITY

MAAK DEEL UIT VAN DE LEUKSTE GROEP VAN NL