Emergo Cycling & Tri Sports

PERSONAL COACHING PLUS

Jouw eerste stap naar een nieuw avontuur

JIJ WIL IN 2024 MOOIE WEDSTRIJDEN OF EVENTS BELEVEN, MAAR JE HEBT EEN PLAN VOOR DE LANGERE TERMIJN. EEN UITDAGING ZOALS DE WK 70.3 TRIATLON, WK LONG DISTANCE OP HAWAII OF MEEDOEN AAN HET WERELDKAMPIOENSCHAP GRAVEL.

 

JE HEBT ERVARING MET GESTRUCTUREERD TRAINEN AAN DE HAND VAN EEN TRAININGSSCHEMA, MAAR NIET VANUIT JE ONTWIKKELINGSPERSPECTIEF ALS ATLEET. JE WIL WETEN WAT JE POTENTIEEL IS EN WELK NIVEAU HAALBAAR IS ALS JE FULLY DEDICATED MET JE STERKE EN ZWAKKE PUNTEN AAN DE SLAG GAAT.

 

SAMEN MAKEN WE EEN PLAN WAARIN WE DOELEN VOOR DE LANGERE TERMIJN BESCHRIJVEN. VERVOLGENS MAKEN WE EEN TRAININGSPLAN VOOR 2024, DAT DE ONTWIKKELING OP LANGE TERMIJN ONDERSTEUNT. WIJ BIEDEN JE ALLE SUPPORT OM GEMOTIVEERD TE BLIJVEN GROEIEN.

BESCHRIJVING

SAMEN OP WEG NAAR SUCCES. JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR. JE HEBT EEN SPARRINGPARTNER DIE JOU HELPT OM JE LANGE TERMIJN DOELEN TE HALEN.

 

TIJDENS HET INTAKEGESPREK MAKEN WE KENNIS MET ELKAAR. WE KIJKEN VOORUIT NAAR JE LANGE TERMIJNDOELEN, WAARIN JE ONTWIKKELPUNTEN ALS ATLEET CENTRAAL KOMEN TE STAAN. JE ONTWIKKELING IS EEN RODE DRAAD IN DE EEN GOEDE INDELING VAN JE SEIZOEN. DAARNAAST MAKEN WE AFSPRAKEN OVER DE SUPPORT DIE JE MAG VERWACHTEN.

 

VANZELFSPREKEND BIEDEN WE JE SUPPORT TIJDENS JE SEIZOEN, ZOALS EVALUATIE VAN TRAININGSRESULTATEN, AANPASSEN VAN HET TRAININGSSCHEMA OP BASIS DAARVAN EN DE GEBRUIKELIJKE SUPPORT. MAAR WE GAAN NOG EEN STAP VERDER.

 

WE KIJKEN GEZAMENLIJK WELKE TESTEN, TRAININGEN, HULPMIDDELEN OF SPECIALISMES NODIG IS OM JE ONTWIKKELING VORM TE GEVEN EN SNELLER TE GROEIEN. WIJ ZIJN JOUW ‘PERSONAL ASSISTANT’ BIJ HET ORGANISEREN HIERVAN. STEEDS VANUIT JOUW PERSPECTIEF EN BELANG.

 

ZO BOUWEN WE SAMEN AAN HET PAD NAAR REALISATIE VAN JOUW DROOM.

 

WAT LEVERT HET JE OP?

JE KRIJGT:

– KENNISMAKINGSGESPREK

– LANGE TERMIJN ONTWIKKELPLAN

– PLANNING VOOR JE VOORBEREIDINGSPERIODE

– ‘PERSONAL ASSISTANCE’ BIJ HET ORGANISEREN VAN DE NODIGE TESTEN, TRAININGEN, HULPMIDDELEN EN CONTACTEN MET SPECIALISTEN.

– DYNAMISCH TRAININGSSCHEMA, STEEDS VOOR EEN PERIODE VAN 4 WEKEN

– VOLLEDIG UITGESCHREVEN TRAININGEN

– PASSEND BIJ DE TIJD DIE JIJ HEBT OM TE TRAINEN

– HET TRAININGSSCHEMA IN TRAININGPEAKS, ZODAT JE DE TRAININGEN DIRECT ZIET OP JE SPORTHORLOGE ALS JE GAAT TRAINEN

– HEB JE NOG GEEN ACCOUNT BIJ TRAININGPEAKS, DAN KUNNEN WE JE HELPEN BIJ HET OPZETTEN HIERVAN

– AAN HET EIND VAN ELKE TRAININGSPERIODE VAN 4 WEKEN EEN GEZAMENLIJK EVALUATIEMOMENT OM DE TRAININGSRESULTATEN TE EVALUEREN EN VOORUIT TE KIJKEN NAAR DE VOLGENDE TRAININGSPERIODE

– RECHTSTREEKS CONTACT MET JE COACH VOOR VRAGEN, ADVIES, TIPS, ETC.

– TOEGANG TOT DE EMERGO COMMUNITY, WAAR JE ATLETEN ONTMOET DIE JOU SUPPORT KUNNEN GEVEN BIJ JE VRAGEN EN WAARMEE JE KUNT DEELNEMEN AAN DE EMERGO EVENTS.

€ 99,- PER MAAND

MET PERSONAL COACHING PLUS VERZEKER JE JEZELF VAN EEN COACHINGSTRAJECT NAAR JOUW DOELEN. VANZELFSPREKEND OP BASIS VAN EEN DYNAMISCH, PERSOONLIJK TRAININGSPLAN EN EEN COACH ALS SPARRINGPARTNER EN PERSONAL ASSISTANT.

 

DE MINIMALE PERIODE VOOR PERSONAL COACHING PLUS IS 6 MAANDEN, ZODAT JE OOK DE TIJD HEBT OM TE WENNEN AAN ONZE AANPAK EN DE EERSTE TRAININGSRESULTATEN ZICHTBAAR WORDEN.

 

BETALING VINDT ALTIJD PLAATS PER DE 1E VAN DE MAAND. WIL JE OPZEGGEN, DAN KAN DAT ALTIJD VOOR DE 1E VAN DE MAAND.

KORTINGEN

MET HET PERSONAL COACHING PLUS KRIJG JE KORTING OP HET VOLGENDE:

– SMALL GROUP TRAINING ZWEMMEN    5%

– VIDEO-ANALYSE ZWEMMEN 20%

– BIKEFIT 20%

– FTP-TEST 100% OP DE EERSTE TEST, 50% OP ALLE VOLGENDE TESTEN

AAN DE SLAG

MET ONDERSTAAND FORMULIER KUN JE EEN KENNISMAKINGSGESPREK PLANNEN. HET INVULLEN GAAT HEEL SOEPEL EN SNEL. GA HIERONDER NAAR DE KNOP ‘NU STARTEN’.

WE STUREN JE EEN DIGITAAL INTAKEFORMULIER, ZODAT JE EEN COMPLEET BEELD KUNT SCHETSEN VAN JE DOELEN, WENSEN, VERWACHTINGEN EN OMSTANDIGHEDEN. DIT VORMT TEZAMEN MET JE TRAININGSHISTORIE EN HET KENNISMAKINGSGESPREK DE BASIS VOOR JE LANGE TERMIJNPLAN EN JE EERSTE TRAININGSSCHEMA.

NADAT WIJ JOUW FORMULIER HEBBEN ONTVANGEN, STUREN WE JE PER WHATSAPP EEN FACTUUR EN RABOBANK BETAALVERZOEK. STAP 4 START ALS WIJ JOUW BETALING HEBBEN ONTVANGEN.

 

TIJDENS HET COACHINGSTRAJECT ONTVANG JE STEEDS PER WHATSAPP EEN FACTUUR EN RABOBANK BETAALVERZOEK PER DE EERSTE VAN DE MAAND.

WE PLANNEN EEN ONLINE MEETING, WAARIN WE JE LANGE TERMIJNPLAN EN EERSTE TRAININGSSCHEMA BESPREKEN EN INRICHTEN. JE HEBT DIRECT DAN DE GELEGENHEID OM VRAGEN TE STELLEN.

JE START MET HET EERSTE TRAININGSBLOK VAN 4 WEKEN. MET HET TRAININGSSCHEMA KRIJG JE VOLLEDIG INZICHT IN DE TRAININGEN. JE KUNT FEEDBACK GEVEN OP DE TRAININGEN, ZODAT WIJ DIRECT OP DE HOOGTE ZIJN VAN JE BEVINDINGEN.

 

HEB JE VRAGEN OVER JE TRAININGSSCHEMA OF ADVIES, TIPS NODIG VOOR HET TRAINEN OF VOOR HET EVENT? DAN KAN JE DIRECT CONTACT OPNEMEN. WIJ PROBEREN JE ZO SNEL MOGELIJK VAN DIENST TE ZIJN.

IN DE LAATSTE WEEK VAN JE EERSTE TRAININGSBLOK VAN 4 WEKEN, HOUDEN WE EEN EVALUATIE VAN JE TRAININGSRESULTATEN. DOOR DEZE TE BESPREKEN, KRIJGEN WE INPUT VOOR HET VOLGENDE TRAININGSBLOK. OOK KUNNEN WE DAN KIJKEN OF AANVULLENDE STAPPEN MOETEN WORDEN GENOMEN OM JE TRAININGSRESULTATEN TE VERSTERKEN. DENK AAN HULPMIDDELEN OF TESTS.

WE STARTEN MET DE ACTIEPUNTEN DIE WE IN HET ONTWIKKELPLAN HEBBEN GEFORMULEERD. SOMMIGE ACTIEPUNTEN KUNNEN DIRECT IN HET TRAININGSPLAN TERECHT KOMEN. ANDERE ACTIEPUNTEN VRAGEN EEN SPECIFIEKE AANDACHT. WIJ ORGANISEREN ALS JOUW PERSONAL ASSISTANT DE OPVOLGING HIERVAN.