Emergo Cycling & Tri Sports

TRAININGSPLAN FIETSEN

TRAININGSPLAN FIETSEN

JOUW COMPLETE VOORBEREIDING OP 2024

WELKE DOELEN JE OOK HEBT VOOR 2024, WIJ BIEDEN JE HET COMPLETE TRAININGSPROGAMMA AAN OM TOPFIT AAN DE START TE STAAN.

 

IN 24 WEKEN WERK JE AAN JE UITHOUDINGSVERMOGEN, KRACHT EN SOUPLESSE AAN DE HAND VAN EEN UITGEKIEND PLAN. DAT PLAN START MET EEN BIKE-X ANALYSE OM JE PEDAALSOUPLESSE EN -KRACHT NAAR EEN HOGER NIVEAU TE BRENGEN. TRAININGSRESULTATEN EN TUSSENTIJDSE TESTEN ZORGEN VOOR  OBJECTIEVE METING VAN JE VOORUITGANG. ALLES MET ALS DOEL OM KLAAR TE ZIJN VOOR JE UITDAGINGEN.

HET TRAININGSPLAN FIETSEN OP EEN RIJ:

KENNIS-MAKEN

HET TRAININGSPLAN FIETSEN START MET EEN UITGEBREIDE KENNISMAKING EN INTAKE. HIERIN BESPREKEN WE JE DOELEN EN ACHTERGROND, WAT BELANGRIJKE INPUT IS VOOR JE TRAININGSPLAN. DE AFSPRAAK KAN ONLINE PLAATSVINDEN OF IN ONZE PRAKTIJK.

191017_Adam_Hansen_Spain-7_04912bb4-843a-457f-8c3b-a541a8a56405

WE HOUDEN EEN BIKE-X ANALYSE VAN 1,5 UUR IN ONZE PRAKTIJK. HIERBIJ GAAN WE OP ZOEK NAAR VERBETERPUNTEN IN JE PEDAALKRACHT EN -SOUPLESSE. MEER INFO OVER HET BIKE-X-PROGRAMMA VIND JE HIER

Scherm­afbeelding 2023-08-30 om 18.48.03

HET ANALYSERAPPORT VAN DE BIKE-X TEST GEEFT INZICHT IN WAAR JE POTENTIEEL LIGT OM TE VERBETEREN. DIT KAN BETEKENEN DAT JE FIETSPOSITIE AANGEPAST KAN WORDEN. OOK KAN HET BETEKENEN DAT JE JE BEWEGINGSKETENS GAAT VERSTERKEN.

sam-sabourin-PiFA6HIAfBA-unsplash

JE KRIJGT DAN EEN CONCREET KRACHT- EN FLEXILITEITSPROGRAMMA OM AAN JE VERBETERPUNTEN TE WERKEN. MOCHT SPRAKE ZIJN VAN BLOKKADES OF BLESSURES DIE DIT ONMOGELIJK MAKEN, DAN HEBBEN WIJ EEN NETWERK VAN SPECIALISTEN DIE JE HIERBIJ KUNNEN HELPEN.

TrainingPeaks

IN TRAININGPEAKS KRIJG JE EEN VOLLEDIG PROGRAMMA AANGEBODEN VOOR JE UITHOUDINGSVERMOGEN EN KRACHT OP DE FIETS, AFGESTEMD OP JOUW DOELEN. TRAININGPEAKS SYNCT MAKKELIJK MET JE DEVICES, ZODAT OOK DE TRAININGSRESULTATEN GOED INZICHTELIJK WORDEN.

Trainingpeaks workshop

BIJ DE START EN VERVOLGENS ELKE 8 WEKEN HOUDEN WE EEN TEST OM JE UITHOUDINGSVERMOGEN TE METEN. OP BASIS HIERVAN KUNNEN WE HET TRAININGSPROGRAMMA ZO EFFECTIEF MOGELIJK HOUDEN.

IMG_2186

WIJ MONITOREN DE TRAININGSRESULTATEN EN GEVEN FEEDBACK WAAR NODIG. DAARNAAST HOUDEN WE AAN HET EINDE VAN ELK TRAININGSBLOK VAN 4 WEKEN EEN EVALUATIE, OP BASIS WAARVAN HET VOLGENDE TRAININGSBLOK VERDER KAN WORDEN INGEVULD.

Bron Supplements

HEB JE VRAGEN OP ANDERE GEBIEDEN ZOALS MATERIAAL, VOEDING, ETC., DAN STAAN WE VOOR JE KLAAR. OOK IN ONS NETWERK VAN SPECIALISTEN HEB JE VIA ONS EEN STREEPJE VOOR, BIJVOORBEELD BIJ VOEDINGSANALYSE EN -ADVIES. JE KRIJGT BIJ JE TRAININGSPLAN FIETSEN IN IEDER GEVAL 10% OP DE AANSCHAF VAN BRON SUPPLEMENTS.

mattia-cioni-fmybGXO4G3s-unsplash

HET RESULTAAT DAT WIJ WILLEN BEREIKEN IS DAT JIJ TOPFIT AAN DE START VAN JOUW GROTE DOELEN VOOR 2024 STAAT. DAT DOEN WE MET HET TRAININGSPLAN FIETSEN, MET ONZE SUPPORT EN ONS NETWERK VAN SPECIALISTEN.

HET TRAININGSPLAN FIETSEN KOST € 69,- PER 4 WEKEN

START VANDAAG MET JOUW VRIJBLIJVENDE INTAKE!

DE PRIJS IS INCLUSIEF ALLE BOVENGENOEMDE FEATURES. DE MINIMALE PERIODE IS 24 WEKEN. AFHANKELIJK VAN DE DOELEN KAN DEZE PERIODE WORDEN AANGEPAST.

.

HEB JE EEN VRAAG?

NEEM GERUST CONTACT OP