Emergo Cycling & Tri Sports

PERSONAL COACHING PAKKET

Jouw eerste stap naar een nieuw avontuur

JIJ WIL JE VOORBEREIDEN OP EEN EVENT ZOALS EEN TRIATLON, DUATLON, SWIM-RUN OF EEN ZWEM-, FIETS- OF HARDLOOPEVENT.

 

JE ZOEKT EEN MANIER OM GESTRUCTUREERD TE TRAINEN, MAAR HET MOET WEL PASSEN BIJ JE GEZIN, CARRIÈRE EN SOCIAAL LEVEN. JE WIL DAT EEN COACH MET JOU MEEKIJKT, MEEDENKT EN MEELEEFT. IEMAND DIE JE MOTIVEERT, SOMS AANSPOORT, SOMS AFREMT, ADVIES GEEFT EN OM SUCCESSEN MEE TE VIEREN, MAAR VOORAL OP DE MOEILIJKE MOMENTEN ER VOOR JE IS.

 

OP BASIS VAN JOUW DOELEN EN MOGELIJKHEDEN MAKEN WIJ EEN PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA. WE VOLGEN JE TRAININGEN EN EVALUEREN REGELMATIG DE RESULTATEN MET JE. JE TRAININGSSCHEMA IS DYNAMISCH, DUS HOUDT REKENING MET JE BELASTBAARHEID EN OMSTANDIGHEDEN.

BESCHRIJVING

SAMEN OP WEG NAAR SUCCES. JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR. JE HEBT EEN SPARRINGPARTNER DIE JOU HELPT OM TOPFIT AAN DE START TE STAAN.

 

TIJDENS HET INTAKEGESPREK MAKEN WE KENNIS MET ELKAAR. WE KIJKEN VOORUIT NAAR JE DOELEN EN EEN GOEDE INDELING VAN JE SEIZOEN OF VOORBEREIDINGSPERIODE. DAARNAAST MAKEN WE AFSPRAKEN OVER DE SUPPORT DIE JE MAG VERWACHTEN.

 

OP BASIS VAN JOUW DOELEN, WENSEN EN PERSOONLIJKE OMSTANDIGHEDEN BIEDEN WE JE EEN STRUCTUUR WAARBINNEN JE TRAININGEN PLAATSVINDEN. ALLE TRAININGEN ZIJN VOLLEDIG VOOR JE UITGESCHREVEN, ZODAT JE ALTIJD VOORAF INZICHT HEBT IN DE TRAININGSARBEID EN DE TIJD DIE EEN TRAINING VRAAGT. BINNEN DEZE STRUCTUUR HEB JE DE MOGELIJKHEID OM TRAININGEN PER DAG TE WISSELEN, BIJVOORBEELD OMDAT HET EVEN NIET OP DIE DAG UITKOMT.

 

DAARNAAST EVALUEREN WE REGELMATIG DE TRAININGSRESULTATEN EN PASSEN WE HET TRAININGSSCHEMA DAAROP AAN. NAAR DE EVALUATIES BIEDEN WE JE DE SUPPORT DIE JE NODIG HEBT RONDOM DE TRAININGEN, MAAR OOK BIJ VOEDING & HERSTEL, BLESSUREPREVENTIE, KRACHT & MOBILITEIT EN DE VRAGEN DIE JE HEBT OVER MATERIAAL ZOALS WETSUIT, FIETS, ETC.

WAT LEVERT HET JE OP?

JE KRIJGT:

– INTAKEGESPREK

– PLANNING VOOR JE VOORBEREIDINGSPERIODE

– DYNAMISCH TRAININGSSCHEMA, STEEDS VOOR EEN PERIODE VAN 4 WEKEN

– VOLLEDIG UITGESCHREVEN TRAININGEN

– PASSEND BIJ DE TIJD DIE JIJ HEBT OM TE TRAINEN

– HET TRAININGSSCHEMA IN TRAININGPEAKS, ZODAT JE DE TRAININGEN DIRECT ZIET OP JE SPORTHORLOGE ALS JE GAAT TRAINEN

– HEB JE NOG GEEN ACCOUNT BIJ TRAININGPEAKS, DAN KUNNEN WE JE HELPEN BIJ HET OPZETTEN HIERVAN

– AAN HET EIND VAN ELKE TRAININGSPERIODE VAN 4 WEKEN EEN GEZAMENLIJK EVALUATIEMOMENT OM DE TRAININGSRESULTATEN TE EVALUEREN EN VOORUIT TE KIJKEN NAAR DE VOLGENDE TRAININGSPERIODE

– RECHTSTREEKS CONTACT MET JE COACH VOOR VRAGEN, ADVIES, TIPS, ETC.

– TOEGANG TOT DE EMERGO COMMUNITY, WAAR JE ATLETEN ONTMOET DIE JOU SUPPORT KUNNEN GEVEN BIJ JE VRAGEN EN WAARMEE JE KUNT DEELNEMEN AAN DE EMERGO EVENTS.

€ 69,- PER MAAND

MET PERSONAL COACHING VERZEKER JE JEZELF VAN EEN DYNAMISCH, PERSOONLIJK TRAININGSPLAN EN EEN COACH ALS SPARRINGPARTNER BIJ HET BEHALEN VAN JE DOELEN.

 

DE MINIMALE PERIODE VOOR PERSONAL COACHING IS 3 MAANDEN, ZODAT JE OOK DE TIJD HEBT OM TE WENNEN AAN ONZE AANPAK EN DE EERSTE TRAININGSRESULTATEN ZICHTBAAR WORDEN.

 

BETALING VINDT ALTIJD PLAATS PER DE 1E VAN DE MAAND. WIL JE OPZEGGEN, DAN KAN DAT ALTIJD VOOR DE 1E VAN DE MAAND.

KORTINGEN

MET HET PERSONAL COACHING PAKKET KRIJG JE KORTING OP HET VOLGENDE:

– SMALL GROUP TRAINING ZWEMMEN    5%

– VIDEO-ANALYSE ZWEMMEN 20%

– BIKEFIT 20%

– BRON SUPPLEMENT PAKKET 20%

AAN DE SLAG

MET ONDERSTAAND FORMULIER KUN JE EEN KENNISMAKINGSGESPREK PLANNEN. HET INVULLEN GAAT HEEL SOEPEL EN SNEL. GA HIERONDER NAAR DE KNOP ‘NU STARTEN’.

NADAT WIJ JOUW FORMULIER HEBBEN ONTVANGEN, STUREN WE JE PER WHATSAPP EEN FACTUUR EN RABOBANK BETAALVERZOEK. STAP 3 START ALS WIJ JOUW BETALING HEBBEN ONTVANGEN.

NADAT WIJ JOUW FORMULIER HEBBEN ONTVANGEN, STUREN WE JE PER WHATSAPP EEN FACTUUR EN RABOBANK BETAALVERZOEK. STAP 3 START ALS WIJ JOUW BETALING HEBBEN ONTVANGEN.

 

TIJDENS HET COACHINGSTRAJECT ONTVANG JE STEEDS PER WHATSAPP EEN FACTUUR EN RABOBANK BETAALVERZOEK PER DE EERSTE VAN DE MAAND.

JE ONTVANGT VAN EEN UITNODIGING VOOR EEN ONLINE MEETING, WAARIN WE JE TRAININGSSCHEMA BESPREKEN EN INRICHTEN. JE HEBT DIRECT DAN DE GELEGENHEID OM VRAGEN TE STELLEN.

JE START MET HET EERSTE TRAININGSBLOK VAN 4 WEKEN. MET HET TRAININGSSCHEMA KRIJG JE VOLLEDIG INZICHT IN DE TRAININGEN. JE KUNT FEEDBACK GEVEN OP DE TRAININGEN, ZODAT WIJ DIRECT OP DE HOOGTE ZIJN VAN JE BEVINDINGEN.

 

HEB JE VRAGEN OVER JE TRAININGSSCHEMA OF ADVIES, TIPS NODIG VOOR HET TRAINEN OF VOOR HET EVENT? DAN KAN JE DIRECT CONTACT OPNEMEN. WIJ PROBEREN JE ZO SNEL MOGELIJK VAN DIENST TE ZIJN.

IN DE LAATSTE WEEK VAN JE EERSTE TRAININGSBLOK VAN 4 WEKEN, HOUDEN WE EEN EVALUATIE VAN JE TRAININGSRESULTATEN. DOOR DEZE TE BESPREKEN, KRIJGEN WE INPUT VOOR HET VOLGENDE TRAININGSBLOK. OOK KUNNEN WE DAN KIJKEN OF AANVULLENDE STAPPEN MOETEN WORDEN GENOMEN OM JE TRAININGSRESULTATEN TE VERSTERKEN. DENK AAN HULPMIDDELEN OF TESTS.